Woonwinkel Enschede

Assortiment Ten Broeke Meubelen Enschede

Ten Broeke Meubelen is een woonwinkel in Enschede, bij deze woonwinkel zijn er veel verschillende stijlen in het assortiment. Van modern tot aan landelijk, van industrieel tot aan vintage en nog veel meer. Zo is er voor ieder wat wils. Woonwinkel Ten Broeke Meubelen verkoopt onder andere eetkamertafels, eetkamerstoelen, fauteuils, buffetkasten, tv-meubelen, wandrekken, vloerverlichting, muurdecoratie en nog veel meer. Klik hier om ons gehele assortiment te bekijken! Ook bied ten Broeke Meubelen vele verschillende soorten maatwerk aan, benieuwd hiernaar? Lees dan hieronder verder!

Maatwerk bij Ten Broeke Meubelen

Naast de standaardmaten van banken biedt ten Broeke Meubelen ook maatwerk aan. Bij de banken kan je kiezen tussen een standaard hoekbank met dezelfde stof zoals die bij ons in de showroom staat of tussen een maatwerk bank. Met een maatwerk bank kan je alle kanten mee op, de grootte van de bank kan je kiezen uit: 2-zits, 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits, hoekbanken met een chaiselounger, hoekbanken met een ottomaan, U-bank of een eigen samengestelde elementenbank. Naast de formaten kan je ook nog kiezen uit tig verschillende stoffen & kleuren. Benieuwd naar wat wij kunnen? Kom dan langs in onze showroom in Enschede of klik hier om een offerte aan te vragen! Bekijk hier al onze bankstellen! 
Woonwinkel Enschede - Ten Broeke Meubelen

Over ons

Ten Broeke Meubelen is een nieuwe woonwinkel gelegen aan de Cromhoffsbleekweg 120a in Enschede. Ten Broeke meubelen bestaat al sinds 2019, waarin het is gestart als online webshop in Almelo. Wegens aanhoudend succes is er in September 2021 een woonwinkel geopend vlakbij de grote Discout-inn en de Gamma. Eigenaar Quinten ten Broeke merkte dat er veel in de Randstad online werd gekocht maar juist minder uit de regio. Quinten vond erg jammer dat de mensen in Twente minder snel online bestelde en ging op onderzoek uit. Na onderzoek bleek dat de mensen hier in de buurt graag in een showroom wat willen bekijken voordat ze iets gaan kopen. Daarom besloot Quinten om in September 2021 een showroom te openen in het mooie Enschede. Wil je meer weten over ons team? Klik dan hier