Velvet stoelen

Bent u op zoek naar velvet stoelen? Dan bent u aan het juiste adres!

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe stoelen heeft u keuze uit veel verschillende materialen. Een van de materialen waar u uit kan kiezen is velvet. Velvet eetkamerstoelen zijn op dit moment een ware trend. Velvet is het Engelse woord voor fluweel en is een erg zachte stof. De stof heeft een luxe en glanzende uitstraling waardoor de stof goed samengaat met veel verschillende soorten interieur. Wanneer u over een velvet stoel aait verandert de stoel wat van kleur. Dit is een bijzondere eigenschap die voor een erg mooie dynamiek van verschillende kleuren zorgt. Naast dat velvet stoelen er erg mooi uitzien heeft de stof velvet ook enkele andere voordelen.

Wat zijn de voordelen van velvet stoelen?

In steeds meer huishoudens ziet u velvet stoelen terugkomen. De stoelen hebben vaak een vrij modern design en hebben een erg mooie uitstraling. De stoelen zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen waardoor er enorm veel mogelijkheden zijn. Zo zijn er bij Ten Broeke Meubelen in totaal maar liefst 36 verschillende velvet stoelen te verkrijgen. Deze stoelen verschillen van elkaar op het gebied van vorm, kleur en luxe. Naast het feit dat er veel verschillende soorten stoelen verkrijgbaar zijn heeft velvet als materiaal ook een aantal voordelen. De voornaamste voordelen van velvet zijn:

  • Velvet is slijtvast
  • Velvet is in de meeste gevallen vochtbestendig
  • Velvet gaat niet pillen (dus geen bolletjes of pluisjes op je stoelen)
  • Velvet voelt erg zacht aan

Een van de grootste redenen om voor velvet stoelen te kiezen is dat velvet erg slijtvast is. Het materiaal slijt niet snel waardoor uw stoel voor lange tijd van goede kwaliteit blijft. Dit is een belangrijke eigenschap aangezien stoelen over het algemeen veel gebruikt worden waardoor de kans op slijtage hoog is. Een ander groot voordeel van velvet is dat de stof over het algemeen goed tegen water kan. Het is wel belangrijk om de productbeschrijving – van in dit geval uw stoel – goed door te lezen omdat dit niet altijd het geval is.  Wanneer dit wel het geval is, is het niet erg als uw stoel eens nat wordt. Verder is het een groot voordeel dat velvet niet gaat pillen. Bij veel meubels ontstaan bolletjes en pluisjes op het materiaal wat pillen wordt genoemd. Bij velvet komt dit vrijwel niet voor. Het laatste grote voordeel om voor velvet stoelen te kiezen is dat het materiaal erg zacht aanvoelt. Velvet is een erg zachte stof waardoor stoelen met velvet erg lekker zullen zitten. 

Waarom kiezen voor Ten Broeke Meubelen?

Ten Broeke Meubelen staat bekend om het leveren van design meubelen tegen scherpe prijzen. Meubels zijn een belangrijk onderdeel van het huis waardoor veel mensen doen besluiten om niet voor standaard meubelen te kiezen. Ze kiezen voor design meubelen die een echte toevoeging voor hun huis zijn. Bij Ten Broeke Meubelen kunt u hiervoor erg goed terecht. Ten Broeke Meubelen heeft een ruim assortiment aan verschillende design meubelen waaronder ook velvet stoelen. Er zijn maar liefst 36 verschillende velvet stoelen leverbaar die van elkaar verschillen op het gebied van vorm, kleur en luxe. Wanneer u voor Ten Broeke Meubelen kiest profiteert u van scherpe prijzen en een goede service. Wanneer u uw meubelstuk voor 15:00 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heeft u uw meubel dan de volgende dag al in huis. Bovendien is het mogelijk om de producten gratis te retourneren, mocht dit nodig zijn. Bent u dus nog op zoek naar velvet stoelen? Twijfel dan niet en kies voor Ten Broeke Meubelen!