Eetkamertafel kopen Enschede

De mooiste eetkamertafel kopen in Enschede? Dan ben je bij Ten Broeke Meubelen aan het juiste adres! Wij bieden veel verschillende soorten en maten aan tafels. Bij ons kunt u kiezen voor marmeren tafels, eikenhoutentafels, teakhoutentafels en nog veel meer. Wij hebben standaardmaten zoals de 180 bij 90 maar ook leveren wij eikenhouttafels op maat aan. Wij hebben alles wat u zoekt! Nu al overtuigd? Klik dan hier om de verschillende eetkamertafels te bekijken of kom gezellig langs in onze showroom waar wij altijd klaar staan voor u! 

Eetkamertafel kopen Enschede

Waarom een op maatwerk tafel?

Ieder huis is anders dus past ook niet in ieders huis dezelfde soort tafel. Daarom leveren wij van ten Broeke meubelen ook eikenhoutentafels op maat. Een maatwerk tafel is heel bijzonder, niet alleen de grootte van het blad maar ook de poot is uniek. Het is belangrijk als je een maatwerk tafel kiest, dat je ook echt een tafel kiest die iets toevoegt aan uw woning en interieur. De tafels op maat kan perfect aangepast worden aan uw woning, een tafel die te hoog is is niet fijn in uw eetkamer maar een eetkamertafel die te laag is ook zeker niet. Wij kunnen de tafels qua hoogte, lengte en breedte aanpassen, waardoor die perfect in uw woning past. Niet alleen het tafelblad kan aangepast worden, maar ook bieden wij verschillende soorten eetkamertafelpoten aan waaronder een X-poot, V-poot, Spin-poot en nog veel meer. Eetkamertafel kopen in Enschede? Dan zit u bij ons goed! 

Waarom kiezen voor Ten Broeke Meubelen? 

Voor een eetkamertafel kopen in Enschede bent u bij Ten Broeke Meubelen altijd prioriteit nummer 1! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ook leveren wij garantie op al onze producten en heeft u het recht om binnen 14 dagen te retourneren. Wij bezorgen gratis door heel Nederland en België. Wilt u toch eerst even de tafel zien en het materiaal voelen, geen probleem! Kom dan langs in onze showroom, wij helpen u daar graag!

Voorgestelde producten