Boomstamtafel

Wilt u uw interieur een nieuwe look geven? Kies dan voor een boomstamtafel!

Bent u van plan om uw huis opnieuw in te richten? Vaak is het niet nodig om alle meubels te vervangen. Door één meubelstuk te vervangen kunt u vaak al een hele andere uitstraling aan een ruimte geven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de eetkamer een hele nieuwe look te geven door alleen de eetkamertafel te vervangen. Door de oude tafel te vervangen door een tafel met een hele andere stijl krijgt de ruimte al een hele andere uitstraling. Dit kunt u doen aan de hand van bijvoorbeeld een boomstamtafel. Een boomstamtafel is een tafel gemaakt van een boomstam. In veel gevallen heeft de tafel een ijzeren frame waar en blad dat gemaakt is van boomstam opzit. Een tafel van boomstam heeft een aantal eigenschappen die deze tafel erg populair maken. Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan snel onze collectie tafels

Waarom kiezen voor een boomstamtafel?

Tafels zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld ronde tafels, vierkante tafels maar ook rechthoekige tafels. Naast de vorm en grootte verschilt ook het materiaal van tafel tot tafel. Hierbij hebben sommige materialen bepaalde voordelen ten opzichte van andere materialen. Zo hebben kunststof tafels het grote voordeel dat ze erg licht zijn en kunnen metalen tafels niet vervormen. Maar wat is eigenlijk het voordeel van een boomstamtafel? De grootste voordelen van een boomstamtafel zijn:

  • De tafel is duurzaam
  • De tafel is erg stevig
  • De tafel is erg eenvoudig in onderhoud
  • De tafel is makkelijk schoon te maken
  • De tafel is uniek

Een van de grootste voordelen van een boomstamtafel is dat deze tafels erg duurzaam zijn. De tafels zijn gemaakt van boomstam wat erg stevig materiaal is. Wanneer u een boomstamtafel aanschaft kunt u er een hele lange periode mee vooruit. De tafels zijn bovendien erg stevig waardoor u vrijwel geen rekening hoeft te houden met het gewicht wat op de tafel komt. Wel is het verstandig om in de gaten te houden dat de tafel ook erg zwaar en hierdoor lastig te verschuiven is. Naast dat de tafel erg stevig en duurzaam is, is een boomstamtafel ook eenvoudig te onderhouden. Gebruiksschade zoals slijtage is eenvoudig bij te werken en is vaak niet eens nodig. Wanneer u voor echt levendig hout hebt gekozen, kunnen kleine beschadigingen juist een toevoeging voor het uiterlijk zijn. Een ander groot voordeel van een boomstamtafel is dat deze tafels erg makkelijk zijn om schoon te maken. Het natuurlijke materiaal kan goed tegen wat water waardoor u de tafel mooi met een doekje af kunt nemen. Het laatste grote voordeel om voor een tafel van boomstam te kiezen is dat dit echt unieke tafels zijn. Net als bomen zijn ook tafels van boomstam nooit helemaal hetzelfde waardoor u altijd een unieke tafel in huis hebt.

Waarom kiezen voor Ten Broeke Meubelen?

Bent u uw nieuwe huis aan het inrichten? Of wilt u uw oude interieur vervangen? Dan bent u bij Ten Broeke Meubelen aan het goede adres. Ten Broeke Meubelen heeft een groot assortiment aan design meubelen tegen een scherpe prijs. Zo zijn er meerdere soorten stoelen en tafels leverbaar. Ook voor een boomstamtafel kunt u goed bij Ten Broeke Meubelen terecht. Bovendien heeft Ten Broeke Meubelen een excellente service en is het mogelijk om gratis te retourneren. Twijfel dus niet en bestel uw design meubel bij Ten Broeke Meubelen!


Menu


Zoeken

Winkelmand