Onze 5 favoriete fauteuils

Een comfortabele fauteuil is een must voor elk interieur. Je kunt erin wegzakken en ontsnappen aan de hectische routine van je leven. Daarnaast is de fauteuil door zijn formaat zeer stijlvol en zeer opvallend in de kamer. Fauteuils zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt natuurlijk honderden verschillende fauteuils maar welke is nou het beste voor jou? Wij helpen je daar graag bij, bekijk onze 5 mooiste (en relaxte) fauteuils.

5. Fauteuil Villa Blauw

Stijlvol, comfortabel en een mooie kleur. Dat is deze prachtige Villa Fauteuil in het blauw kort omschreven. Het is een echte eyecatcher in uw woning mede door de prachtige stof: Velvet! Velvet is een zeer makkelijke stof, het is namelijk waterafstotend. Ideaal wanneer de stoel een keer afgenomen moet worden mocht er per ongeluk geknoeid zijn. De Villa is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder: Antraciet, Blauw, Geel & Koper. Klik hier om de stoel te bekijken. 
NI 0161 - Fauteuil Villa Blauw
Velvet
Fauteuil Bomba Grijs
Velvet

4. Fauteuil Bomba Grijs

Fauteuil Bomba is een echte eyecatcher in uw interieur. Het is een moderne versie van de klassieke fauteuil. De Bomba komt uit de tijd van Queen Anne in Engeland. Deze fauteuil wordt ook wel een “wing chair” genoemd. Bovenaan de rugleuning zitten aan beide kanten de ”vleugels”.

De rugleuning van deze grote fauteuil is samengevoegd met de armleuningen. Het is erg zacht dankzij het dikke zitkussen. Fauteuil Bomba heeft zwart metalen poten. Deze klassieke fauteuil is verkrijgbaar in verschillende kleuren: blauw, groen en grijs. Klik hier om de stoel te bekijken! 

3. Fauteuil Bondo Groen

Hier onze 3e favoriet, ook gemaakt van de prachtige fluwelen stof Velvet. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Grijs, Groen, Geel & Blauw. Fauteuil Bondo is een moderne eyecatcher en is helemaal van deze tijd. Bondo heeft een comfortabele rugleuning die overloopt tot in de armleuning. De bekleding is synthetisch en erg gemakkelijk te reinigen.
 
Benieuwd naar deze fauteuil? Klik dan hier om deze te bekijken! 
HC 0011 - Fauteuil Bondo groen
Velvet
Fauteuil Mark Ecoleer Antraciet 1
Eco-Leer

2. Fauteuil Mark Antraciet

De fauteuil Mark is een stoere fauteuil met een luxe, industriële uitstraling. De fauteuil heeft een heerlijk diepe zit en hoge rugleuning voor optimale rust na een lange werkdag! De Mark fauteuil is 360 graden draaibaar voor extra comfort en gemak. De fauteuil is gemaakt van stof- en waterafstotend eco-leer. Dus geen paniek als je op je favoriete fauteuil knoeit! Het is erg gemakkelijk schoon te maken en sijpelt niet in het stof. 

Deze fauteuil is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Antraciet, Cognac & Groen. Klik hier om de Mark te bekijken! 

1. Fauteuil Dante Wit

En dan onze laatste fauteuil: De Dante Teddy fauteuil. Kies je voor een van de trends dan is deze fauteuil echt iets voor jou! Deze Teddy stof word steeds vaker verkocht en word ook alsmaar populairder. Door de zachte stof en het stoere industriële onderstel is het echt een aanvulling in uw interieur. Door de unieke vormgeving past de Dante in ieder soort huishouden.

De Dante is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Wit, Lichtbruin & Donkerbruin. Klik hier om deze prachtige fauteuil te bekijken. 

Fauteuil Dante wit Teddy
Teddy
TBM Woonblog - Onze 5 favoriete fauteuils

Toch eerst even de fauteuils bekijken in het echt? Dat kan! Kom dan langs in onze showroom aan de Cromhoffsbleekweg 120a in Enschede. Daar willen we graag (onder het genot van een bakje koffie) de fauteuils aan jou laten zien!

Een van deze fauteuils niet passend bij jouw interieur? Dat is geen probleem, neem een kijkje op onze website waar je alle andere fauteuils kunt bekijken! Of neem anders eens een kijkje bij onze leverancier Tower Living. Zij hebben een aantal andere fauteuils die misschien nog beter bij jouw interieur past. 

Waarom ten Broeke Meubelen?

Bij Ten Broeke Meubelen bent u altijd prioriteit nummer 1! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ook leveren wij garantie op al onze producten en heeft u het recht om binnen 14 dagen te retourneren. Wij bezorgen gratis door heel Nederland en België. Bekijk hier onze website om ons gehele assortiment te zien. Wilt u toch eerst even de tafel zien en het materiaal voelen, geen probleem! Kom dan langs in onze showroom, wij helpen u daar graag!