De 1-2-3 juli dagen van Ten Broeke Meubelen

Heeft u het al gehoord van de 1-2-3 juli dagen bij Ten Broeke Meubelen? Tijdens deze dagen heeft Ten Broeke Meubelen héél véél korting .Er is een showroom-opruiming met héél véél showroom-aanbiedingen met hoge kortingen. Tafels, stoelen, banken, kasten, vloerkleden, verlichting en nog veel meer!

Zo is er een grote voorraad verkoop van alle verlichting in het magazijn. Actie banken worden binnen 10 dagen direct uit voorraad bij u thuis bezorgd en gemonteerd. Daarnaast is er gratis koffie en gebak aanwezig, ook is er voor de kleine kids een springkussen aanwezig zodat de ouders rustig kunnen winkelen. 

Kom 1-2-3 juli langs bij Ten Broeke Meubelen aan de Cromhoffsbleekweg 120a in Enschede en geniet van héél veel korting.

Flyer Ten Broeke Meubelen - 1-2-3 juli dagen
Flyer 2 Ten Broeke Meubelen - 1-2-3 juli dagen

Waarom Ten Broeke Meubelen?

Bij Ten Broeke Meubelen bent u altijd prioriteit nummer 1! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ook leveren wij garantie op al onze producten en heeft u het recht om binnen 14 dagen te retourneren. Wij bezorgen gratis door heel Nederland en België. Bekijk hier onze website om ons gehele assortiment te zien. Wilt u toch eerst even de meubels of accessoires zien en het materiaal voelen, geen probleem! Kom dan langs in onze showroom, wij helpen u daar graag!