Bank op maat samenstellen

Op zoek naar een bank maar geen standaardmaat? Geen probleem! Dan is een bank op maat écht iets voor u! Bij Ten Broeke Meubelen kunt u uw eigen bank op maat samenstellen. Hoe handig? Bent u op zoek naar een Ottomaan bank maar daar wilt u een bepaald soort stof op? Dat kunnen wij regelen! Wilt u juist een wat kleinere hoekbank met een mooie velvet stof erop? Dat kunnen wij ook regelen! Bij elke bank kunnen wij ook bijpassende poefjes afleveren in allerlei maten en kleuren. Zo vindt u altijd iets wat bij uw interieur past. Daarnaast hebben wij van Ten Broeke Meubelen ook een erg breed assortiment met onder andere: eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels, vloerkleden, buffetkasten, wanddecoratie en nog veel meer. Neem eens een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom voor een adviesgesprek van uw bank op maat!

Kansas Bank - Bank op maat samenstellen

Waarom een bank op maat?

Een stoel of bank op maat is een investering waar u jarenlang van kunt en moet genieten. Een bank moet natuurlijk wel lekker zitten en je moet er ook dagenlang op willen en kunnen zitten maar niet alleen de zitting is belangrijk, ook de uitstraling en de kleur van bank is erg belangrijk. U kunt kiezen uit tientallen modellen en enorm veel verschillende kleuren (leer of stof) om een loungebank op maat te creëren. Zo kunt u uw bank op maat perfect matchen met de rest van het gehele interieur. Het moet natuurlijk ook er mooi uit zien, het oog wil immers ook wat!

Welke bank past bij mij?

Hoe weet u nou wat voor bank bij u past? Het ligt heel erg aan de ruimte waar u de bank heeft staan, hoeveel ruimte u heeft en wat voor soort ruimte het is waar uw bank moet staan. Heeft u een lange woonkamer, juist een hele brede of een kleine vierkante? Dat zijn dingen waar u altijd rekening mee moet houden. Er zijn veel verschillende soorten banken, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een 2,3,4,5-zits bank, een ottomaan, een hoekbank, loveseats en nog veel meer. Zelfs met de bank heeft u nog de keuze in wat voor opstelling u hem wilt. De hoek van de hoekbank links of toch liever rechts? Het kan allemaal! Zo kunt u nog zó goed voorbereid zijn en precies weten wat u wilt maar toch blijft het altijd lastig. Daarom helpen wij u graag, kom langs in onze showroom en wij helpen u graag onder het genot van een bakje koffie! 

Waarom Ten Broeke Meubelen?

Bij Ten Broeke Meubelen bent u altijd prioriteit nummer 1! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ook leveren wij garantie op al onze producten en heeft u het recht om binnen 14 dagen te retourneren. Wij bezorgen gratis door heel Nederland en België. Bekijk hier onze website om ons gehele assortiment te zien. Wilt u toch eerst even de tafel zien en het materiaal voelen, geen probleem! Kom dan langs in onze showroom, wij helpen u daar graag! 
 

Gerelateerde producten